Bezoek site

1 vacatures

KokxDeVoogd is een Nederlands organisatie- adviesbureau met gevoel voor de Nederlandse samenleving en de verhoudingen tussen de overheid, werkgevers en werknemers. De adviseurs van KokxDeVoogd voelen zich goed thuis bij de Rijnlandse traditie en willen met hun adviezen bijdragen aan de ontwikkeling van de democratische rechtsstaat.


Missie

KokxDeVoogd laat publieke organisaties beter functioneren. Als katalysator en ervaren gids leggen wij verbindingen en brengen wij doorbraken teweeg. Met onze inzichten leveren wij voor complexe vraagstukken, werkbare oplossingen.

KokxDeVoogd zoekt een

Senior Juridisch Adviseur Bestuursrecht / partner

Vacature: Senior Juridisch Adviseur Bestuursrecht / Partner

De collega die wij zoeken adviseert voor onze opdrachtgevers op het terrein van het staats- en bestuursrecht bij grote en complexe organisatieveranderingen, samenwerkingsvraagstukken en (de)fusies, zowel over de te kiezen rechtsvorm als over de governance en inrichting en de daarvoor benodigde regelingen en overeenkomsten. Je adviseert zelfstandig, geeft leiding aan of werkt samen in een projectteam. Jouw adviezen zijn juridisch deugdelijk en passend in de context van de opdrachtgever. Je kent de adviesmarkt goed en hebt een bestaand netwerk.

Aanstelling: - Plaats: Houten Gepubliceerd op: 25.07.2017
Aantal keer bekeken: 414