Bezoek site

0 vacatures

Wat we doen

Robert Walters is wereldwijd specialist op het gebied van werving en selectie.

''Ons verhaal begint in 1985 toen CEO Robert Walters het eerste kantoor opende in het centrum van Londen. Sindsdien geeft Rob leiding aan de organisatie en hij doet dat tot op de dag van vandaag met dezelfde passie en toewijding.

De afgelopen 30 jaar is het bedrijf gegroeid, evenals onze ambities. We zijn nu actief in 25 landen en we hebben meer dan 3.000 mensen in dienst. Het is een indrukwekkend succesverhaal waarin de kracht van onze mensen centraal staat.

Organisaties vertrouwen op ons als het gaat om het vinden van hooggekwalificeerde professionals voor tal van gespecialiseerde functies. Professionals die op zoek zijn naar een nieuwe functie vertrouwen erop dat we de ideale baan voor hen kunnen vinden, of het nu om een vaste of tijdelijke aanstelling of om een functie op interimbasis gaat.

Ik vind oprecht dat Robert Walters uniek is. Maar vooropstaat dat niemand binnen de onderneming uit het oog verliest dat alles om u draait – of u nu een werkgever bent of een professional die een baan zoekt.”

Giles Daubeney, Deputy CEO, Robert Walters