Bezoek site

1 vacatures

Werken bij DNB is werken aan vertrouwen

Werken aan vertrouwen. In een professionele werkomgeving die door de actualiteit en de dynamiek van de financiële wereld op een hoog peil staat. Multidisciplinair, in een internationale context. Bij een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid - wát we doen, doet er toe. En dat doen we met integriteit, loyaliteit en een groot saamhorigheidsgevoel. Onze succesfactoren.

Wil jij meewerken aan vertrouwen?
Je vindt hier de verhalen van de mensen van DNB, uitleg over onze werkgebieden en uiteraard alle actuele vacatures. Maar ook informatie over de cultuur, het arbeidsvoorwaardenpakket en je ontwikkelmogelijkheden bij DNB. En je leest bij welke events we aanwezig zijn en waar je ons dus kunt ontmoeten .

Wil je direct solliciteren? Onder elke vacaturetekst vind je een link naar een (kort) sollicitatieformulier waar je een motivatiebrief en een cv kunt uploaden. Een formulier voor een open sollicitatie vind je op de pagina Solliciteren.

Wil je meer informatie of persoonlijk contact over werken bij DNB? Neem dan contact op met één van onze recruiters!

De Nederlandsche Bank N.V. zoekt een

Ervaren jurist uit de financiële sector

De financiële sector verandert snel! Steeds meer financiële marktpartijen melden zich met vernieuwende activiteiten en diensten terwijl ze niet altijd goed weten aan welke toezichtregels zij moeten voldoen. Als jurist van het Expertisecentrum markttoegang (ECM) krijg je als eerste te maken met deze initiatieven en beoordeel je of deze partijen kunnen worden toegelaten op de financiële markten. Je treedt pro actief op als vraagbaak, je neemt het voortouw bij complexe zaken en je hebt een actieve bijdrage in internationale werkgroepen.

Aanstelling: Voltijds Plaats: Amsterdam Gepubliceerd op: 03.03.2017
Aantal keer bekeken: 619