Bezoek site

3 vacatures

Rabobank is actief in Nederland en in een groot aantal andere landen in de wereld. Als maatschappelijke bank willen we in Nederland een bijdrage leveren aan welvaart en welzijn, en in het buitenland bijdragen aan de oplossing van het voedselvraagstuk.

In Nederland bedienen we ruim 6,7 miljoen Nederlandse particuliere en 800.000 zakelijke klanten met een compleet pakket aan financiële producten en diensten. Internationaal zijn we vooral actief als financiële dienstverlener in de landbouw en voedingssector. Wereldwijd is Rabobank actief in veertig landen en bedienen wij circa 10 miljoen klanten.

Wij zijn een coöperatie met leden in plaats van aandeelhouders. Klanten kunnen hun betrokkenheid met de bank tonen door lid te worden. Momenteel zijn er bijna twee miljoen klanten lid van de Rabobank. Leden kunnen meepraten en meebeslissen over de bank.

Rabobank zoekt een

Jurist arbeidsrecht

Je werkt nauw samen met collega’s van diverse disciplines binnen Rabobank. Het betreft een functie met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een professionele organisatie die volop in beweging is.

Aanstelling: Voltijds Plaats: Utrecht Gepubliceerd op: 02.03.2017
Aantal keer bekeken: 414

Rabobank zoekt een

(Senior) Legal Counsel Regulatory

Als (Senior) Legal Counsel Regulatory in het Secondary Markets & Network Support Team (SMNT) werk je zelfstandig en proactief aan projecten waarin wet- en regelgeving wordt geïmplementeerd in de Rabobank Groep

Aanstelling: Voltijds Plaats: Utrecht Gepubliceerd op: 02.03.2017
Aantal keer bekeken: 210

Rabobank zoekt een

Advocaat

Als advocaat ben je verantwoordelijk voor zaken waarbij het accent ligt op aansprakelijkheidsrecht, zekerheidsrecht, beslag- en executierecht en insolventierecht.

Aanstelling: Voltijds Plaats: Utrecht Gepubliceerd op: 02.03.2017
Aantal keer bekeken: 250