Bezoek site

0 vacatures

Shioda Advocaten is sedert 1991 gevestigd in het monumentale pand, ooit eigendom van de familie Van Lennep, gelegen aan de ’s-Gravelandseweg 57 te Hilversum.

Binnen het kantoor van Shioda Advocaten zijn zeven advocaten werkzaam.

Shioda Advocaten voelt een grote betrokkenheid bij haar cliënten en de zaken die aan haar in behandeling worden gegeven. Deskundigheid van de behandelend advocaat staat uiteraard voorop, maar daarnaast vindt ook regelmatig intern collegiaal overleg plaats opdat voor de cliënt een optimaal resultaat kan worden bereikt. Indien zulks voor de behandeling van de zaak gewenst is doet Shioda Advocaten een beroep op deskundigen in andere disciplines. Cliëntgerichtheid staat bij Shioda Advocaten hoog in het vaandel.

Van groot belang is te weten dat Shioda Advocaten zich ondersteund weet door een voortreffelijk functionerend secretariaat, zonder hetwelk een goede dienstverlening niet mogelijk zou zijn.

De bij Shioda Advocaten werkzame advocaten zijn deskundig op diverse rechtsgebieden. De cliënten kunnen bij hen terecht met zaken op het gebied van -onder andere- het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, erfrecht, personen- en familierecht, strafrecht en incassozaken. Meer informatie daaromtrent kunt u vinden op deze website onder het kopje “advocaten”.

Zowel ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf als particulieren kunnen bij Shioda Advocaten rekenen op een persoonlijke dienstverlening.

Mr. M. Shioda-Bresser, voorheen als advocaat werkzaam bij Shioda Advocaten, is per 1 januari 2016 als adviseur aan het kantoor verbonden.