Bezoek site

2 vacatures

Legadex: uw innovatieve bedrijfsjuridische dienstverlener
Met ons eigen team van juristen en paralegals opereren wij vanuit onze vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Brussel of bij u op kantoor.

Mensen vormen de kern, maar doordachte werkprocessen en juridische software maken het mogelijk om steeds gemakkelijker, beter en voordeliger te werken. Dat is de basis voor de diensten van Legadex. Vandaar ons motto ‘people – process – software’. Inmiddels maken ruim 300 beursfondsen, private equity participaties, advocatenkantoren en familiebedrijven gebruik van onze diensten.

Onze mensen

Ons team bestaat uit zowel bedrijfsjuristen als paralegals. Onze mensen herken je aan hun enthousiasme voor het vak en aan de brede of juist specialistische juridische expertise, die altijd gepaard gaat met een prettige efficiënte houding. Nieuwe en bestaande technologie heeft geen geheimen meer voor ons. We zijn doelgericht: of onze mensen nu individueel of in teamverband opereren, de vraag van de opdrachtgever is altijd leidend.

Wil je ook deel uitmaken van dit gedreven, ambitieuze team? Kijk dan bij onze actuele vacatures.

Legadex B.V. zoekt een

Corporate Support Lawyers/Paralegals (1 tot 5 jaar werkervaring)

Ter uitbreiding van ons Corporate Legal team in Amsterdam hebben we ruimte voor Corporate Support Lawyers/Paralegals (1 tot 5 jaar werkervaring).

Aanstelling: Voltijds Plaats: Amsterdam Gepubliceerd op: 13.03.2018
Aantal keer bekeken: 310

Legadex B.V. zoekt een

Corporate Legal Counsel

Legadex groeit en daarom hebben we ruimte voor talent voor de functie van Corporate Legal Counsel.

Aanstelling: Voltijds Plaats: Amsterdam Gepubliceerd op: 13.03.2018
Aantal keer bekeken: 289