Bezoek site

0 vacatures

Ons kantoor

Met je advocaat heb je een persoonlijke band. Het is dan prettig als daar een goed kantoor met brede expertise achter staat. Bij Knuwer hebben we de belangrijkste specialismen in huis. Dat is handig want sommige rechtsgebieden raken elkaar. Onze advocaten werken intensief met elkaar samen. Door te werken in teamverband kunnen zij hun werk goed doen, jou helpen bij vragen en alles regelen wat nodig is om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Zo kunnen we je optimaal ondersteunen; van het helpen opstellen van een belangrijke brief tot het voeren van een procedure. Bij Knuwer gaan we voor inhoud, kwaliteit en integriteit. Dat maakt ons degelijk, maar zeker niet saai. Dat voel je meteen als je bij ons langskomt.

Onze geschiedenis
Ons verhaal begint in 1949 als Mr. Herman Knuwer zich als advocaat vestigt in Den Helder. Het kantoor groeit in de loop van de jaren flink en opent in 2001 een tweede vestiging in Alkmaar. In 2013 gaat Knuwer advocaten samen met Leesberg Advocaten, al ruim 100 jaar actief in de regio Alkmaar. Met 20 bevlogen medewerkers, gespecialiseerde advocaten en ondersteunende collega’s, is Knuwer advocaten nu hét kantoor voor ondernemers en particulieren in de kop van Noord-Holland. Je bent er altijd welkom.

Ons werk
Juridische problemen zijn niet alleen complex, ze kunnen ook ernstige gevolgen hebben. Daarom moet je niet te lang wachten met het inschakelen van hulp. Ons werk begint met het scheppen van duidelijkheid en het stellen van realistische doelen. Daar vandaan bepalen we de aanpak. Dat doen we samen, want dat moet goed voelen. Als ondernemer is het vooral belangrijk om je zaken juridisch op orde te hebben. Daarin kijken we graag met je mee. We komen met oplossingen en zorgen dat alles tot in de puntjes vastgelegd en geregeld wordt. Liever voorkomen dan (bij de rechter) vóórkomen. Dat geeft een gerust gevoel.