Juridisch medewerker Huur en Onroerend goed

Voor het servicegebied Huur en onroerend goed, zijn we op zoek naar een juridisch medewerker.

Werkgever Poelmann van den Broek N.V.
Plaats Plaats: Nijmegen
Provincie
Gelderland
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Delen
Reageer op deze vacature

Ben jij ondernemend en heb je affiniteit met huur en onroerend goed? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Wij bieden een stimulerende en dynamische werkomgeving, waar het elke dag anders is. Je maakt onderdeel uit van een ambitieus team waar 3 advocaten werkzaam zijn. De informele en open sfeer tussen alle medewerkers is kenmerkend voor ons kantoor. Bij ons gaat werk en plezier hand in hand en we zijn ons er continu bewust van voor wie we dit doen: onze klanten!

Over Poelmann van den Broek

Deftige juristen met dure praatjes? Niet bij Poelmann van den Broek. Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar. We beheersen onze specialismen tot in de puntjes. Onze klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers. Wij kennen hun branches, weten waar de kansen en bedreigingen liggen en steken graag onze nek uit om resultaten te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel. En valt er meer te halen door de grenzen op te zoeken? Dan gaan we daarvoor. Zeker wanneer de klant er beter van wordt.

Wat doen onze advocaten huur en onroerend goed?

Onze advocaten huur en onroerend goed adviseren met name ontwikkelaars, winkelketens, aannemers en beleggers en procederen over diverse onderwerpen. Denk daarbij aan onderwerpen zoals renovatie, herstel van gebreken, huurprijsherziening, het opstellen en beëindigen van huurovereenkomsten. Maar ook staan zij onze klanten bij op het gebied van zakelijke rechten, VvE-kwesties en koop en verkoop van onroerend goed. Meer weten over het team? Lees dit artikel waarin zij zichzelf voorstellen.

Wat ga jij doen?

Na een gedegen inwerkperiode ondersteun je de advocaten in hun dossiers met feiten- en jurisprudentieonderzoek, conceptbrieven en bij procesvoering. Ook neem je deel aan besprekingen en is het signaleren, beheren en bijhouden van nieuwe of veranderende wetgeving, literatuur en juridische informatievoorziening ten behoeve van het servicegebied een van jouw werkzaamheden. Op termijn en bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar de functie advocaat-stagiaire.

Je persoonlijkheid

Je bent een teamspeler die, net zoals wij, hart heeft voor zijn of haar werk. Onze klanten zijn ook jouw klanten en samen doen we er alles aan om voor hen het allerbeste resultaat te bereiken. Streven naar kwaliteit is voor jou een vanzelfsprekendheid. Ter ondersteuning hiervan beschik je over uitstekende juridische probleemanalyse en oordeelsvorming en ben je accuraat, kritisch en gedreven met doorzettingsvermogen. Om deze functie op goed niveau te kunnen uitoefenen, heb je ook nog:

·         Afgeronde masteropleiding Nederlands Recht, richting civiel recht;

·         Affiniteit met huur en onroerend goed;

·         Ondernemingszin en leergierige instelling.

Interesse?

Verstuur dan uiterlijk 22 juni je CV met een korte begeleidende brief via onze vacaturepagina of naar hr@pvdb.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je telefonisch contact opnemen met Jeroen Brinkman (teamleider) via 024-3811429. We behandelen je sollicitatie uiteraard vertrouwelijk.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.