Ervaren Jurist Erfrecht

Graag komen wij in contact met een ervaren en gedreven Jurist Erfrecht voor onze locatie Leusden, Rotterdam of Roermond. Klinkt dit als jouw droombaan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Werkgever ARAG Rechtsbijstand
Plaats Plaats: Leusden, Rotterdam en Roermond
Provincie
Utrecht
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Delen
Reageer op deze vacature

Over de functie
Voor deze functie zoeken we juristen met brede maar vooral praktische  kennis van het Erfrecht. Juristen die aantoonbare ervaring hebben in het bijstaan van klanten in erfrechtgeschillen hebben een pré. Daarnaast heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring die je  hebt opgedaan bij een grote juridische dienstverlener of in de advocatuur.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Wat vragen wij
Voor deze functie zoeken we juristen die toe zijn aan een tweede stap in hun carrière. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een grote juridische dienstverlener of in de advocatuur. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb jij je studie Nederlands of Notarieel Recht voltooid. Naast het rechtsgebied Erfrecht, wil jij je ook inzetten voor zaken op het gebied van Algemeen Verbintenissenrecht.

Wat bieden wij
• Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
• Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
• Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
• ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Danny Rumpel (Recruiter) op 06 30 46 07 01.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina [linken met: https://www.arag.nl/over-arag/]