Junior Jurist Arbeidsrecht vestiging Roermond

Voor onze afdeling Rechtshulp op de vestiging Roermond zijn wij op zoek naar een fulltime Junior Jurist Arbeidsrecht.

Werkgever ARAG Rechtsbijstand
Plaats Plaats: Roermond
Provincie
Limburg
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Delen
Reageer op deze vacature

Over de functie
Als Junior Jurist Arbeidsrecht ben je direct verantwoordelijk voor je eigen cliëntenbestand en krijg je een gedegen opleiding. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Je werkt binnen de vaksectie Arbeid. Je behandelt arbeidsgeschillen, waarbij het accent ligt op ontslagrecht. Inhoudelijke ontbindingen, loonvorderingen en zaken over concurrentiebedingen worden ook aan je professionele deskundigheid toevertrouwd. Je behandelt zowel zaken voor werkgevers als voor werknemers.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
ARAG Roermond is op 1 februari 2003 opgericht als nevenvestiging van het hoofdkantoor in Leusden en telt circa 65 medewerkers. Er zijn 2 teams in Roermond waar de volgende rechtsgebieden behandeld worden: Algemeen verbintenissenrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, letselschade en sociaal zekerheidsrecht. Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Wat vragen wij
Je bent een professional met een afgeronde opleiding Nederlands Recht. Je bent analytisch sterk, maar hebt ook gevoel voor praktische oplossingen. Je herkent je in de competenties klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en open. Maar ook in impact, respect en betrokkenheid. Je bent leergierig en bereid om aan de permanente opleiding rechtshulp deel te nemen.

Wat bieden wij
• Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
• Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
• Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
• ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina [linken met: https://www.arag.nl/over-arag/