Jurist Service Center

Krijg jij voldoening en energie uit je werk door de klant op juiste en begrijpelijke wijze verder te helpen? Wil jij het verschil maken? Voor ons Service Center in Leusden zijn wij op zoek naar een gedreven en communicatieve 1e-lijns jurist.

Werkgever ARAG Rechtsbijstand
Plaats Plaats: Leusden
Provincie
Utrecht
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: HBO
Delen
Reageer op deze vacature

Over de functie
Je geeft 1e-lijns juridisch advies en beoordeelt schademeldingen op polisdekking. Hierbij kijk je of de rechtsvraag past binnen de afgesloten verzekering bij ARAG. Soms is dat een eenvoudige beslissing, maar dit kan ook complex zijn.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Op het Service Center bij ARAG wordt 1e-lijns juridisch advies gegeven. Dit gebeurt vaak telefonisch, maar kan ook per e-mail. Klantgericht werken en kwaliteit zijn onze belangrijkste pijlers. Op onze afdeling werken  enthousiaste en deskundige medewerkers. Het uitgangspunt is dat wij altijd helpen. Ook als klanten niet (voldoende) verzekerd zijn, helpen de juristen hen op weg met een juridisch advies.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Wat vragen wij
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Rechten, SJD of WO Rechten. Je bent breed geïnteresseerd in het recht. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in de advocatuur,  een relevante brancheorganisatie of een andere juridische dienstverlener. Je bent praktisch ingesteld en vindt het leuk om generiek juridisch inhoudelijk bezig te zijn. Je bent een aanpakker en iemand die de verbinding zoekt. Je bent klantgericht, dienstverlenend en vindt het leuk je rol te pakken in een dynamische omgeving. Je bent communicatief sterk. Ook binnen een hectische omgeving lukt het jou creatieve, passende en klantgerichte oplossingen te bedenken.

Wat bieden wij
• Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
• Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
• Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
• ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marjolein Hoeksema 033 – 434 2514.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina: https://www.arag.nl/over-arag/