Junior Jurist Letselschade

Vind jij klantbeleving belangrijk en wil je inhoudelijk uitgedaagd worden? Voor ons team in Leusden zijn wij op zoek naar gedreven collega’s voor het behandelen van letselschades (1 tot 3 jaar werkervaring).

Werkgever ARAG Rechtsbijstand
Plaats Plaats: Leusden, Rotterdam, Amsterdam, Roermond
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Dienstverband Dienstverband: Tijdelijk (met kans op vast)
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Ervaring Tussen de 1-5 jaar
Delen
Reageer op deze vacature

Over de functie
Je beoordeelt dossiers op hun feitelijke en juridische merites. Je adviseert slachtoffers, voert schikkingsonderhandelingen en soms procedures. Het berekenen en opstellen van schadeclaims behoort ook tot je werkzaamheden. Op eigen initiatief bezoek je slachtoffers en nabestaanden. Letselschade is een specialisme binnen ARAG met een specifiek opleidingsprogramma. Door het volgen van zowel inhoudelijke opleidingen als vaardigheidstrainingen kan je jezelf ontwikkelen tot een ervaren jurist.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Voor deze functie zoeken wij juridisch talent met 1 tot 3 jaar ervaring met letselschade. Je bent een professional met een afgeronde opleiding WO Nederlands Recht. Je hebt goed rekenkundig inzicht en bent in staat zelfstandig te werken. Je bent creatief in het oplossen van complexe vraagstukken. Daarnaast ben je communicatief en sociaal vaardig. Bij voorkeur heb je al enige kennis en ervaring op het gebied van letselschade. Je bent een evenwichtige persoonlijkheid en in staat om professioneel om te gaan met de emoties van betrokkenen.

Wat bieden wij
• Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
• Variabele werktijden
• Mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld en een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
• Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
• ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Natascha Siegertsz, Teamleider via 033 – 434 21 41 of met onze Recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 of via d.rumpel@arag.nl

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina: https://www.arag.nl/over-arag/