Senior advocaat-medewerker Arbeidsrecht, standplaats Eindhoven

Momenteel hebben we een vacature voor een Senior advocaat-medewerker Arbeidsrecht, standplaats Eindhoven.

Werkgever Holla Advocaten
Plaats Plaats: Eindhoven
Provincie
Noord-Brabant
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Delen
Reageer op deze vacature

De Business Unit Arbeidsrecht

Binnen ons kantoor werken we in Business Units (BU’s), ingedeeld per rechtsgebied. De Business Unit Arbeidsrecht richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en werkt voor regionale, nationale en internationale organisaties. Werken binnen deze praktijk betekent dat je adviseert en procedeert over alle facetten van zowel het individuele als collectieve arbeidsrecht. Je bent nauw betrokken bij je cliënten en draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van de praktijk, zowel financieel als vakinhoudelijk. 

Wie zoeken wij?

Jij bent een succesvol advocaat en staat met beide voeten in de praktijk. Je weet je klanten te binden door deskundig advies en draait een renderende praktijk. Je bent zakelijk en commercieel ingesteld, met oog voor de menselijke maat. Je wordt binnen de advocatuur in Nederland gezien als deskundige op je vakgebied. Je vindt gemakkelijk aansluiting bij je collega’s en gaat voor het teamresultaat. Jij weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor jouw ideeën en initiatieven. Uiteraard blink je uit in schrijf- en spreekvaardigheid, óók in het Engels. Je bent ondernemend en draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze praktijk en draait zo snel mogelijk volwaardig mee in ons team.

De advocaat-medewerker die wij zoeken:

  • heeft meer dan 8 jaar relevante werkervaring;
  • heeft aantoonbare affiniteit op het gebeid van arbeidsrecht;
  • heeft een zakelijk voorkomen en gevoel voor commercie;
  • gaat voor het belang van de cliënten;
  • heeft affiniteit met de regio (groot) Eindhoven;
  • beschikt over een praktische en doelgerichte insteek;
  • heeft gevoel voor diplomatie en is sociaalvaardig;
  • toont initiatief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel; en
  • blinkt uit in schriftelijke en mondelinge taalvaardigheid, ook in het Engels.

Wat mag je van ons verwachten?

Eenmaal binnen bij Holla Advocaten maak je onderdeel uit van de Holla Academy en volg je regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. Naast de vakinhoudelijke cursussen, besteden we aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat. Op deze manier bereid je je steeds voor op de volgende stap in je carrière. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin betrokken collega’s een prettig team vormen.

Holla Advocaten

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, non-profit organisaties, zorginstellingen en particulieren. Holla Advocaten behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland.

Bij Holla Advocaten nemen wij het Hoogstpersoonlijk. Dit betekent dat onze advocaten betrokken zijn bij hun cliënten en zij nauw met hen samenwerken. Holla Advocaten is vaak de juridische sparringpartner voor haar cliënten. Wie zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek.

Solliciteren?

Deel jij onze kijk op advocatuur en ondernemen? Kun jij onze propositie vertalen naar de behoefte van onze cliënten? Ben je een teamplayer en zie je uitdaging in het werken met zakelijke klanten? Ben je op zoek naar een intensieve kennisuitwisseling tussen jou en je collega-advocaten? Verzilver dan bij Holla advocaten je ambitie. Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden.

Ben je geïnteresseerd in deze positie? Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master) en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften aan de afdeling HR. Direct solliciteren? Klik HIER.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.