Advocaat-medewerk(st)er insolventierecht bij Turnaround Advocaten in Best

Voel jij je thuis op het gebied van ondernemingsrecht? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Lees dan even verder!

Werkgever Turnaround Advocaten B.V.
Plaats Plaats: Best
Provincie
Noord-Brabant
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Dienstverband Dienstverband: Vast dienstverband
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Ervaring Tussen de 4-7 jaar
Salaris € 4505500
Delen
Reageer op deze vacature

Advocaat-medewerk(st)er insolventierecht bij Turnaround Advocaten in Best
Voel jij je thuis op het gebied van insolventierecht? Voel jij je thuis bij een gespecialiseerd en kleinschalig kantoor? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Lees dan even verder!

Jouw missie
Bij Turnaround Advocaten specialiseer jij je op het gebied van insolventierecht / ondernemingsrecht. Dit doe je op een veelzijdige manier, door een eigen draai aan zaken te geven. In eerste instantie voer je de procedures voor bedrijven en ondernemers. Ook geef je advies over contracten en algemene voorwaarden. Daarnaast adviseer je de ondernemer in het uitstippelen van een succesvolle strategie, om eventuele juridisch problemen te voorkomen. Gedurende dit proces geniet je van een hoop vrijheid. Dit houdt in dat je vaak op pad bent naar klanten, banken, ondernemers etc.. Tevens werk je ondersteunend mee in de insolventiepraktijk van de curatoren.

Dit zijn wij
In 2009 is Turnaround Advocaten ontstaan vanuit de gedachte om bedrijven en ondernemers niet alleen te helpen in moeilijkheden, maar ook te adviseren om problemen te voorkomen en een succesvolle koers te (blijven) varen. Wij denken met de ondernemer mee. We zijn een kleinschalig gespecialiseerd kantoor met een informele sfeer.
 
Dit bieden wij
Binnen ons team van experts zijn de lijntjes kort en staan we altijd voor elkaar klaar. Er hangt een prettige en informele werksfeer op kantoor. Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 4.500,- en € 5.500,- euro, inschaling op basis van kennis en ervaring. Ook wordt er gewerkt met een bonusstructuur. Daarnaast is het secundaire arbeidsvoorwaardenpakket prima. 
 
Dit neem jij mee
Je bent een advocaat-medewerk(st)er met ongeveer 4 tot 7 jaar kennis van en ervaring in het goederen- en verbintenissenrecht (accent ondernemingsrecht). Je streeft altijd naar het beste resultaat voor de ondernemers en bedrijven. Naast dat je zelfstandig je taken efficiënt uitvoert, ben je een echte teamspeler. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat je cliënten te allen tijde tevreden zijn. 
 
Interesse?
Ben je enthousiast over deze functie en kun je niet wachten om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Reageer dan met je motivatie en cv via het online sollicitatieformulier. Als je nog vragen hebt kun je contact op nemen met onze iRecruiter Frank Ingenbleek, telefoonnummer: 06-43 230 578.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.