Jurist

Als jurist lever je vanuit juridische en fiscale deskundigheid adviezen met betrekking tot contracten, opdrachten en /of aktes.

Werkgever Thuisvester
Plaats Plaats: Oosterhout
Provincie
Noord-Brabant
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Dienstverband Dienstverband: Vast dienstverband
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Ervaring Tussen de 5-10 jaar
Delen
Reageer op deze vacature

Thuisvester heeft voor haar locatie in Oosterhout een vacature voor een

Jurist

36 uur

Als jurist lever je vanuit juridische en fiscale deskundigheid adviezen met betrekking tot contracten, opdrachten en /of aktes. Je maakt samen met een bedrijfsjurist onderdeel uit van de stafafdeling. Bij Thuisvester hebben de 120 collega’s met elkaar gemeen dat ze graag iets doen voor de maatschappij. Ze werken samen aan een gemeenschappelijk doel; een betaalbaar thuis bieden aan mensen met een klein inkomen.

Wat ga je doen als Jurist?
Als jurist onderzoek, adviseer en analyseer je over juridische/fiscale mogelijkheden bij contracten en opdrachten op het gebied van vastgoed en juridische rechtspersonen. Je stelt contracten op, toetst deze op juridische en fiscale aspecten en adviseert over aanpassingen en risico’s. Je beoordeelt juridische documenten op fouten en onzorgvuldigheden. 

Jouw profiel

  • Je hebt een WO werk- en denkniveau aangevuld met grondige, actuele, kennis van vastgoedrecht, contractrecht en fiscale wet– en regelgeving.
  • Kennis van de woningwet is een pré.
  • Je bent stressbestendig, zelfstandig en kunt goed prioriteiten stellen.
  • Je bent discreet, zorgvuldig en kunt makkelijk schakelen tussen verschillende afdelingen en gesprekspartners.

Wat biedt Thuisvester jou?
Een uitdagende en dynamische functie in een organisatie waar veel nieuwe collega’s aan de slag gaan. Je kunt plaats- en tijdsonafhankelijk werken en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt gebruiken voor je loopbaanontwikkeling. Daarnaast organiseren we een aantal keer per jaar een Thuisvester Academy waar collega’s hun kennis delen. Deze functie is gewaardeerd op schaal J van de CAO Woondiensten op basis van 36 uur per week. De CAO kent een uitstekende pensioenregeling. 

Solliciteren op de functie van Jurist
Passen onze kernwaarden lef, samen en duurzaam bij jou en heb je de juiste drive en mentaliteit om binnen Thuisvester het verschil te maken? Reageer dan via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen naar Tjietra Hanoman (bedrijfsjurist) of Lilly van Zundert (HRM) via 0162 – 49 11 00. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Trefwoorden: Jurist, Juridisch Medewerker, Woningwet, Vastgoedrecht, Contractrecht, Fiscaal Recht, WO