Trainee Legal

HOE SNEL GA JIJ OP JE CARRIÈREPAD?
BEPAAL ZELF DE GRENZEN VAN JE AMBITIES

Wij begrijpen dat leren niet ophoudt na je studie. Sterker, wij juichen het toe om stappen te blijven zetten. De diepte in door je te specialiseren in je juridische expertise. De breedte in door ook jouw vaardigheden als jurist 2.0 te ontwikkelen. Beide komen samen in een carrièreplan op maat. Ontdek hoe ons talentenprogramma eruit ziet.

Werkgever EIFFEL
Plaats Plaats: Nederland
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Dienstverband Dienstverband: Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Ervaring Tussen de 0-1 jaar
Delen
Reageer op deze vacature

DIT GA JE DOEN
Je werkt aan slimme juridische oplossingen bij jouw opdrachtgever. Dat kan een publieke organisatie zijn, maar ook een bank of verzekeraar. Daar krijg je alle ruimte om jouw verantwoordelijkheid te pakken op thema’s als bezwaardossiers, beroepszaken, subsidieregels, vergunningsaanvragen of letselschadedossiers. Ondertussen start jouw tweejarig talentenprogramma. De eerste zes maanden gaan we aan de slag met jouw ontwikkeling. Persoonlijke vaardigheden, intervisie en vitaliteit komen aan bod. Daarnaast investeren we in jouw juridische expertise door middel van kennismodules op inhoud om zo de theorie en praktijk dichter bij elkaar te brengen.

Na zes maanden maak je de volgende stap in jouw carrière. In de anderhalf jaar die volgen heb je vier keer intervisie met je traineegroep. Tijdens de intervisie werk je aan je carrièreperspectief.

ARBEIDSVOORWAARDEN
Wij investeren graag in lange relaties. Je ontvangt direct een contract voor onbepaalde tijd en maakt al na zes maanden de volgende stap op jouw carrièrepad. Natuurlijk hoort daar ook een groei in salaris bij. Al voor jouw eerste werkdag brengen wij een leaseauto bij je thuis en extra’s als een onkostenvergoeding, premievrij pensioen en collectiviteitskorting zijn vanzelfsprekend.

Bij EIFFEL streven we naar topprestaties. Altijd. Topsporters en topcoaches vormen voor ons een dagelijkse inspiratiebron. Wij leren continu van hun mentaliteit en het zit inmiddels in ons DNA. Gaan tot het uiterste, kansen zien in de laatste millimeter en de laatste cijfers achter de komma. Daarom spreken wij ook over ‘fit for the job’. Mentale en fysieke fitheid draagt bij aan onze performance, daar zijn wij 100% van overtuigd. Wij bieden verschillende mogelijkheden om mentaal en fysiek fit te blijven. En dat gaat verder dan onze gym op de bovenste verdieping en dagelijks verse lunches. Zo organiseren we elke maand een sportevent, zoals kickboksen en beachvolleybal en hebben we een eigen bedrijfshockeyteam. Maar organiseren we ook trainingen om je mentaal fit te voelen, zoals time management en omgaan met conflicten. Zo is er voor ieder wat wils.

GOED OM TE WETEN
De juiste combinatie van kennis, vaardigheden en nieuwsgierigheid maakt ons expert. Daarom ben je in het bezit van een WO masterdiploma en heb je het juridische werkveld al leren kennen, bijvoorbeeld bij een rechtswinkel of tijdens een stage. Je bent nieuwsgierig naar thema’s als legal tech en vindt het interessant om die thema’s in een team van experts te ontwikkelen. Daarbij past de mentaliteit om graag in jezelf, jouw opdrachtgever en onze dienstverlening te investeren.