Aankomend Letselschadebehandelaar

Als aankomende letselschadebehandelaar bij Nh1816 Verzekeringen word je intern opgeleid tot letselschadebehandelaar. Je gaat, onder begeleiding, meteen in de praktijk aan de slag. Na het opleidingstraject handel je zelfstandig de complete procedure van letselschadeclaims af.

Werkgever NH1816 verzekeringen
Plaats Plaats: Oudkarspel
Provincie
Noord-Holland
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Dienstverband Dienstverband: Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: HBO
Ervaring Tussen de 0-5 jaar
Delen
Reageer op deze vacature

Aankomend Letselschadebehandelaar

Wat ga je doen?
Als aankomende letselschadebehandelaar bij Nh1816 Verzekeringen word je intern opgeleid tot letselschadebehandelaar. Je gaat, onder begeleiding, meteen in de praktijk aan de slag. Na het opleidingstraject handel je zelfstandig de complete procedure van letselschadeclaims af.

Daarbij bestudeer je o.a. expertise- en schaderapporten en ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van letselschadedossiers. Je staat benadeelden te woord en kunt je goed inleven in hun situatie. Tevens onderhoud je contacten met verzekerden en belangenbehartigers. Als het nodig is, schakel je specifieke deskundigen in o.a. bij re-integratie of voor advisering op medisch gebied.

Zoals je leest is het een uitdagende functie. Het is belangrijk dat je professioneel omgaat met de emoties van de betrokkenen én met die van jezelf!

Jouw verantwoordelijkheden als volleerd letselschadebehandelaar:

  • beoordelen van de dekking en de aansprakelijkheid;
  • informatie en voorlichting verstrekken aan benadeelden en belangenbehartigers;
  • dossierbehandeling volgens de gedragscode behandeling letselschades (GBL);
  • regie voeren in de volledige procedure van letselschaden;
  • frequent contact onderhouden met verzekerden, zijn of haar verzekeringsadviseur en belangenbehartigers en andere betrokken professionals;
  • zelfstandig beslissingen en (oplossing)initiatieven nemen m.b.t. dossiers.

Wat breng je mee?
Je bent doortastend, pragmatisch en je kunt je goed inleven in de situatie en problemen van anderen. Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en kan goed luisteren. Je denkt in mogelijkheden en bent overtuigend, het onderhouden van contacten is voor jou vanzelfsprekend.

We zoeken een ambitieuze professional met hbo/wo werk- en denkniveau (juridische opleiding is een pre) die zich graag wil ontwikkelen! Verder heb je affiniteit met verzekeringen en wil je de regie voeren in de afhandeling en oplossing van letselschaden. Verder heb je de ambitie om je als professional te verdiepen en te verbreden in het vakgebied, om daarmee een waardevolle bijdrage te leveren aan de kwaliteit van processen.

Wat bieden we jou?
Een vakgerichte opleiding tot letselschadebehandelaar met coaching on the job en ontwikkelingskansen, daarbij:

  • Een marktconform salaris.
  • 13e maand.
  • 200 vakantie-uren.
  • Mogelijkheid tot het opbouwen van 104 extra verlofuren.
  • Uitstekende pensioenregeling.

Geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar hrm@Nh1816.nl of vul het sollicitatieformulier in via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Bläcker, manager letselschadeafdeling, via hans.blacker@Nh1816.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.