Bedrijfsjurist

Wil jij graag een veelzijdige rol vervullen als bedrijfsjurist in de brede juridische praktijk bij een duurzaam bedrijf met een maatschappelijk belang? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Werkgever PWN
Plaats Plaats: Velserbroek
Provincie
Noord-Holland
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Dienstverband Dienstverband: Vast dienstverband
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Ervaring Tussen de 3-5 jaar
Salaris € 0
Delen
Reageer op deze vacature

Bedrijfsjurist
Velserbroek

Wil jij graag een veelzijdige rol vervullen als bedrijfsjurist in de brede juridische praktijk *) bij een duurzaam bedrijf met een maatschappelijk belang? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Jij, Bedrijfsjurist bij PWN, draagt bij aan de levering van zuiver en betrouwbaar drinkwater en het beheer van ruim 7.300 ha duin- en natuurgebied. Interessant toch?

Wat ga je doen
Als Bedrijfsjurist bij ons op het hoofdkantoor in Velserbroek bieden wij jou een zeer afwisselende functie. Geen dag is hetzelfde. Dat maakt het leuk, als je tenminste van variatie houdt en soepel kunt inspelen op (soms heel onverwachte) ontwikkelingen. Een greep uit zaken waar je mee te maken krijgt: Intellectueel Eigendom, Schadeclaims, Insolventie, Privacy, Bodemsanering, Zakelijk Recht. Je vertegenwoordigt PWN in diverse externe overleggen en waar nodig in procedures.

De context
Je werkt in een klein hecht team, bestaande uit 3 bedrijfsjuristen, 3 juridisch medewerkers en 1 juridisch administratief medewerker. Het team heeft professionalisering hoog op de agenda staan en werkt dagelijks aan verdere verbetering daarvan. Het team is onderdeel van het team Inkoop en Juridische Zaken binnen de sector Bedrijfsvoering.

Wie ben jij
Je hebt een universitaire opleiding rechten afgerond, en minimaal 3-5 jaar werkervaring opgedaan. Je bent communicatief zeer vaardig, staat stevig in je schoenen en hebt een flexibele en praktische instelling.

Wat krijg je ervoor terug
In deze functie maak je deel uit van een maatschappelijke organisatie met een waardevol eindproduct. Er heerst een informele werksfeer waar we veel van elkaar leren. Binnen het team staan we open voor vernieuwingen waarbij je alle kans krijgt om daar als professional aan bij te dragen of het voortouw in te nemen.

Verder bieden we jou

  • Een bruto jaarinkomen van maximaal € 69.295,00. Dit is inclusief flexibel arbeidsvoorwaardenbudget (FAB) waarbij je o.a. extra vrije dagen kunt kopen en verkopen, inclusief vakantiegeld en inclusief eindejaarsuitkering.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden met uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.
  • Faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon, flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken.
  • Collectieve regelingen, goede pensioen- en verzekeringsvoorzieningen.
     

Direct solliciteren of meer weten?
Je kunt direct solliciteren op de vacature via het online sollicitatieformulier. Graag ontvangen wij je reactie voor 27-10-2019.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corine Borreman, teammanager inkoop en juridische zaken, op telefoonnummer 06-29541892. Of kijk voor meer informatie op pwn.nl/over-pwn.

De sluitingsdatum is niet de datum waarop we starten met de selectie; de selectiegesprekken zullen direct ingepland worden op het moment dat we voldoende aanknopingspunten zien. Het kan dus zijn dat de vacature al is ingevuld voor het bereiken van de sluitingsdatum. Voor vragen over de sollicitatie- of selectieprocedure kun je contact opnemen met Doreen Raaijmakers (Recruiter) 06-83070656.

Sollicitanten screenen wij. De screening bestaat uit het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s en het opvragen van een verklaring omtrent het gedrag. 

*)m.u.v. het arbeidsrecht en fiscaal recht

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.