Lexwell op Sint Maarten zoekt advocaat-stagiaire

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een gedreven nieuwe collega, aan het begin van haar/zijn carrière als advocaat.

Werkgever Lexwell Attorneys at law
Branche
Aanstelling Aanstelling: Voltijds
Dienstverband Dienstverband: Vast dienstverband
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: WO
Delen
Reageer op deze vacature

Voor onze drukke advies- en procespraktijk binnen de dynamische markt van St. Maarten in de Caraïben zijn wij opzoek naar een gedreven nieuwe collega. We hebben per direct ruimte, maar een latere startdatum is ook mogelijk, in overleg.

De kandidaat die wij zoeken beschikt over de gebruikelijke vaardigheden en eigenschappen die een goede advocaat kenmerken. Uitstekende beheersing van het (juridisch) Engels is een mustop St. Maarten. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met interesse in de Caribische markt en cultuur. Je bent ondernemend, out-goingen hebt aantoonbaar affiniteit met een internationale (werk)omgeving.
 
Lexwell is al ruim 25 jaar op continue basis een van de grootste spelers binnen de lokale advocatuur. We mogen dan ook de grootste en belangrijkste lokale bedrijven tot onze cliënten rekenen. Daarnaast opereren we veel voor internationale, vaak Amerikaanse, bedrijven en investeerders. We zijn een allround speler op de zakelijke markt; voor ‘superspecialisten’ is St. Maarten te klein, maar ons kantoor is groot genoeg om je in een of meer rechtsgebieden te verdiepen.
 
Werken in de St. Maartense commerciële advocatuur betekent uitdagend en afwisselend werk, vaak in een internationale setting, en relatief veel procederen. Werken als advocaat-stagiaire bij Lexwell betekent werken in teamverband, onder begeleiding van ervaren advocaten in een sociale kantoorsfeer, met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goede werk/privé-balans. Gaandeweg krijg je de kans om je eigen praktijk op te bouwen.
 
Interesse? Je sollicitatiebrief en CV kun je sturen aan Mark Kortenoever, mkortenoever@lexwell.net. Eerst informeel contact en vragen stellen mag ook, via Femke Jansen, fjansen@lexwell.net. Je mag ons uiteraard ook bellen op het kantoornummer.
 
Meer informatie over ons kantoor en de mensen die er werken vind je op: www.lexwell.net.