Regisseur vergunningen

Regisseur vergunningen 30-36 uur per week, Elburg Binnen het Omgevingsrecht staan verschillende veranderingen op stapel. De Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen maken het werkveld, voor wat betreft het afhandelen van aanvragen om een vergunning, dynamisch. Jij wil graag je bijdrage leveren en zorgen voor de juiste dynamiek zowel binnen het team als […]

Werkgever Gemeente Elburg
Plaats Plaats: Elburg
Provincie
Gelderland
Branche
Aanstelling Aanstelling: Deeltijd
Dienstverband Dienstverband: Tijdelijk (met kans op vast)
Opleidingsniveau Opleidingsniveau: HBO
Ervaring Tussen de 2-5 jaar
Salaris € 2591-3805
Delen
Reageer op deze vacature

Regisseur vergunningen
30-36 uur per week, Elburg

Binnen het Omgevingsrecht staan verschillende veranderingen op stapel. De Omgevingswet en de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen maken het werkveld, voor wat betreft het afhandelen van aanvragen om een vergunning, dynamisch. Jij wil graag je bijdrage leveren en zorgen voor de juiste dynamiek zowel binnen het team als richting onze klanten.

Functie-inhoud
Het gaat hier om een nieuwe functie om de dienstverlening verder te verbeteren. De Regisseur vergunningen is de spin in het web als het gaat om complexe aanvragen voor (omgevings)vergunning.

De interne en externe klanten hebben uiteenlopende behoeften die tegen de achtergrond van de mogelijkheden beoordeeld moeten worden. Je communiceert proactief met aanvragers en collega’s en beoordeelt zo nodig de mogelijkheid om in bepaalde situaties af te kunnen wijken van de standaard. Je weet daarbij goed om te gaan met druk van anderen vanuit tegengestelde of eigen belangen. De verschillende deelprocessen en procedures vragen om bewaking en controle. Je zoekt uit welke wettelijke procedure van toepassing is, adviseert de aanvrager over alternatieven en bewaakt de voortgang van de procedure. Je bent verantwoordelijk voor de (juridische) kwaliteit en de tijdigheid van de vergunningen.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring bedraagt het maximum salaris € 3.805 (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuze Budget van 18,25% wat je bijvoorbeeld kunt inzetten om extra verlof van te kopen. We kennen flexibele werktijden binnen onze organisatie en mogelijkheden tot thuiswerken. Na een jaar bieden wij je bij voldoende functioneren een vast contract aan.

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau en beschikt over een relevant vakdiploma.
  • Je beschikt aantoonbaar over ervaring in het vakgebied en kennis van de WABO en andere relevante wetgeving.
  • Je kan de communicatie aanpassen aan de situatie en het publiek.
  • Je bent in staat om juridische tekst te vertalen in teksten die de aanvrager begrijpt.
  • Je beschikt over de competenties: verantwoordelijkheid, oordeelsvorming, klantgerichtheid en kwaliteitsgerichtheid.

Werkomgeving
Bij de gemeente Elburg werken ruim 200 medewerkers. Je maakt deel uit van het team Publiekszaken van het domein Dienstverlening. Het team Publiekszaken behandelt de tweedelijns klantcontacten. Het gaat om dienstverlening aan inwoners op het gebied van burgerzaken, vergunningen en subsidies. De medewerkers werken samen op een klantgerichte en integrale manier aan de vraag achter de aanvraag van de klant.
Benieuwd hoe het is om bij de gemeente Elburg te werken? Op op onze website vind je meer informatie over de gemeente Elburg als werkgever. Meer informatie over de organisatie kan je vinden op www.elburg.nl/Bestuur_en_organisatie

Inlichtingen en sollicitatie
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Ronald Schipper, domeinmanager Dienstverlening en over de procedure met P&O. Beide zijn bereikbaar via 0525-688688.
Je sollicitatie kun je tot 21 september 2019 inzenden via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 3 oktober 2019. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.