Advocaat-medewerker Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht

Bierman advocaten is opzoek naar een advocaat-medewerker ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

Werkgever Bierman Advocaten
Plaats Plaats: Tiel
Provincie
Gelderland
Branche
Delen
Reageer op deze vacature

Het Team
Wij zijn er voor de ondernemer en die houdt niet van loketjes. Vandaar dat arbeidsrecht bij ons onderdeel is van de sectie ondernemingsrecht. Het team adviseert de ondernemer over de optimale invulling van zijn organisatie. Dit behelst het opstellen van contracten, het opzetten en uitvoeren van reorganisaties, een sociaal plan, ontslagen, VSO’s en reglementen. Binnen de governance adviseert het team niet alleen de ondernemer, maar ook Raden van Commissarissen en Ondernemingsraden. Monitoring en bewaking van die governance is een must. Als er geprocedeerd moet worden, dan gaat dit met verve en staat het team pal achter de ondernemer.

En Jij?
Je hebt al enige jaren ervaring binnen jouw passie, het arbeidsrecht. Jij ziet dit als onlosmakelijk onderdeel van het ondernemingsrecht. Kennis vergaren staat voor jou hoog in het vaandel. Je bent zeer leergierig en wilt altijd op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen. Je presenteert graag en acquisitie en omgang met bestaande relaties is jou op het lijf geschreven. Je bent een ondernemende advocaat die de praktijk eigen maakt en koestert. Als teamplayer ben je sparringpartner voor alle collega’s in de sectie ondernemingsrecht.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar onze kantoor/HR-manager Monique Bronk via bronk@bierman.nl Mocht je nog nadere informatie wensen, dan kun je haar tevens bereiken op telefoonnummer 0344 – 677 188.