Advocaat-stagiair/medewerker Ondernemingsrecht en Insolventierecht

Bierman advocaten is opzoek naar een advocaat-stagiair/medewerker ondernemingsrecht en insolventierecht.

Werkgever Bierman Advocaten
Plaats Plaats: Tiel
Provincie
Gelderland
Branche
Delen
Reageer op deze vacature

Het Team
De vele insolventievraagstukken die de ondernemer bij het team insolventierecht & herstructurering neerlegt vormen uitdagende juridische puzzels. Reorganisaties en financiële herstructureringen zijn dan vaak de oplossing voor deze complexe problemen. De benoembaar curatoren van het team worden vooral in de grotere faillissementen door de rechtbank aangesteld en deze worden in teamverband aangepakt. Al die opgedane kennis, gekoppeld aan opleidingen op niveau Grotius, staan garant voor een deskundige uitoefening van dit mooie vak.

En Jij?
In jouw studie stond het insolventierecht al centraal. Je bent leergierig, praktisch en proactief. Je weet van aanpakken, maar duikt ook in de theorie omdat jouw kennis top moet zijn. Je bent inventief en creatief, en nieuwe ontwikkelingen zoals het instrumentarium voor de WHOA worden door jou omarmd. Insolventierecht zonder een voorliefde voor de kennis van bedrijfseconomische processen is niet goed toepasbaar, dus jij beschikt daarover. Je bent een teamplayer en een prettige collega waarop wij kunnen bouwen.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar onze kantoor/HR-manager Monique Bronk via bronk@bierman.nl Mocht je nog nadere informatie wensen, dan kun je haar tevens bereiken op telefoonnummer 0344 – 677 188.