Logo van

Boels Zanders Advocaten: de kracht van ambitie
Wij zijn een full service advocatenkantoor in Zuid Nederland, jaarlijks vermeld in de top 20 van grootste Nederlandse advocatenkantoren. Vanuit vestigingen in Maastricht, Venlo en Eindhoven behartigen meer dan 80 advocaten en 55 ondersteuners dagelijks de belangen van (internationale) ondernemers, bestuurders en hun organisaties in het MKB en grootbedrijf, (semi)overheid en non-profit instellingen.

Kernwaarden
Onze dienstverlening kenmerkt zich door:

  • Dichtbij
  • Oplossingsgericht
  • Samen

Oplossingsgericht
Wij leveren oplossingen. Pragmatisch, snel en slim geven wij praktische oplossingen voor niet alledaagse vragen. Wij begrijpen dat u ook andere prioriteiten heeft en beseffen dat ‘het oplossen’ vaak meer waarde heeft dan ‘gelijk krijgen’.

Dichtbij
We zijn dichtbij. Letterlijk en figuurlijk. We streven naar langdurige relaties met onze cliënten. We investeren in kennis over organisaties, branches en sectoren. We weten wat er speelt en denken mee over praktische oplossingen voor de juridische problemen van onze cliënten vandaag en in de toekomst. Hierbij maken wij gebruik van vooruitstrevende digitale communicatiemiddelen die bewezen hebben een meerwaarde te bieden in de samenwerking met cliënten en collega’s.

Ook internationaal spreken wij de taal. Dankzij ons internationale netwerk en de unieke ligging zijn wij dichtbij als onze cliënten internationaal gaan ondernemen.

Samen
Samenwerken is een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Wij geloven in de kracht van een goede samenwerking. Samen is ook het uitgangspunt van onze specialisaties en multidisciplinaire desks en sectorteams. Onze kennis bundelen om uw vragen snel en goed op te lossen. Onze teams bestaan uit een mix van expertise, ervaring en opkomend talent.

ISO certificering
Bij Boels Zanders ligt de nadruk op een goede organisatie met een efficiënte bedrijfsvoering. Al meerdere jaren op rij voldoen wij aan de strenge ISO 9001:2015 kwaliteitsnormering. Een certificering waar wij trots op zijn en die aantoont dat wij in onze bedrijfsprocessen jaarlijks verbeteringen weten aan te brengen.

Wat betekent de ISO certificering voor de cliënten van Boels Zanders Advocaten?
De advocaten en medewerkers van Boels Zanders zijn betrokken en meedenkend maar ook duidelijk. Kwaliteit en transparantie, daar draait het om in de dienstverlening. Naast onze basisprocessen voldoen ook ons risicomanagement en onze verbetercyclus aan de strenge ISO normen waardoor onze cliënten kunnen vertrouwen op een continue verbetering van onze bedrijfsvoering en dienstverlening.

Contact informatie

img

Boels Zanders Advocaten zoekt een

Advocaat-stagiaire of gevorderd advocaat vastgoed- en aanbestedingsrecht

BoelsZanders advocaten is opzoek naar een advocaat-stagiaire of gevorderd advocaat vastgoed- en aanbestedingsrecht.