Logo van

GEVORDERDE STAGIAIRE / BEGINNEND MEDEWERKER ONDERNEMINGSRECHT

Wij zijn voor onze sectie Ondernemingsrecht (Team Amsterdam) met spoed op zoek naar een gevorderde stagiaire dan wel een beginnend medewerker.

 

WIE ZIJN WE

LXA The Law Firm is een snel groeiend advocatenkantoor (op dit moment 37 advocaten) met vestigingen in Amsterdam, Den Bosch en Eindhoven. Wij bedienen met name corporates en investeerders. Dat doen we  door een onberispelijke inhoud te koppelen aan een eigentijdse servicegerichtheid.

 

WIE ZOEKEN WE

Wij zoeken een nieuwe kantoorgenoot met personality, die scherp is en creatief. En de ambitie heeft om uit te groeien tot een moderne trusted advisor. Vlekkeloze beheersing van het Engels is een must. Net als drafting skills.

 

TEAM

Team Amsterdam (5 advocaten) richt zich met name op de Venture Capital & Startup praktijk. Je zult direct volwaardig meedraaien in dit energieke en positieve team dat high-end klanten bedient en de lat dus hoog legt.

 

INTERESSE

Is je interesse gewekt? Stuur dan een motivatiebrief met cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen naar Monique Kuis via moniquekuis@lxa.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

DETAILS:

Plaats: Amsterdam

Telefoonnummer: 073 - 700 36 03

Uur: 40 uur

Contactpersoon: Monique Kuis - moniquekuis@lxa.nl

Website: www.lxa.nl

Contact informatie