Logo van

Nysingh is een full service advocaten- en notarissenkantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheid. Vanuit Arnhem, Apeldoorn, Zwolle en Utrecht, werken ruim 90 specialisten voor cliënten. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Die intensieve samenwerking stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden. Zo zijn wij partner in business voor al onze cliënten.

Contact informatie

img

Nysingh zoekt een

Advocaat-stagiaire Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer

Als advocaat-stagiaire Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer adviseer en procedeer je met name voor verzekeraars, bedrijven en overheden op uiteenlopend gebied. Er is veel afwisseling in je werkzaamheden. De ene dag sta je in toga in de rechtszaal, de andere dag ben je een advies of een processtuk aan het maken of voer je besprekingen met cliënten. Het aansprakelijkheidsrecht blijft volop in de belangstelling staan. Wij zoeken daarom uitbreiding van ons team!

img

Nysingh zoekt een

Advocaat-medewerker Gezondheidszorg

Wil jij de volgende stap zetten in jouw loopbaan als advocaat in de Gezondheidszorg? Nysingh biedt je deze kans. Binnen onze kwalitatief hoogstaande sectie en marktgroep Zorg werk je aan aansprekende en afwisselende zaken voor ziekenhuizen, koepelorganisaties en (grote) zorginstellingen.